20 Februarie, 2018

Mixul muncă-viaţă personală creşte numărul de “angajaţi hackeri”

Îmbinarea muncii cu viața personală câștigă tot mai mult teren în raport cu stilul de muncă convențional de la 09:00 la 17;00, arată un studiu realizat în rândul a 4.500 de angajați europeni, publicat de Samsung Electronics.

Cercetarea People-Inspired Security arată că există o serie de noi aptitudini și tehnologii care le permit oamenilor să îmbine munca și viața personală, în avantajul lor și al angajatorilor. Acțiunile pe care angajații le iau pentru a realiza acest lucru ridică probleme importante de securitate pe care trebuie sa le rezolve companiile din Europa, precum „angajarea de hackeri”.

Mixul pozitiv muncă-viață personală

Trei sferturi dintre angajații implicați în studiul Samsung îmbină munca și viața personală făcând lucruri personale în timpul serviciului (75%) și lucruri legate de muncă în timpul liber (77%).

Aproape patru angajați din zece (38%) spun că acest lucru îi ajută să muncească mai mult în același interval de timp. De asemenea, aproape o treime (32%) cred că acest lucru îi ajută să își gestioneze mai bine lucrurile personale, și, în aceeași proporție, aceștia spun că sunt mai puțin stresați.

(…)

» Citeşte integral articolul pe CariereOnline.ro.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu