23 August, 2019

Metodologia de transfer al personalului didactic auxiliar şi al personalului nedidactic în anul 2014

Metodologia de transfer al personalului didactic auxiliar şi al personalului nedidactic în anul 2014 din 31.10.2014, apobată prin Ordinul MEN nr. 4854/2014, publicată în Monitorul Oficial nr. 811 din 6 noiembrie 2014 (M.Of. nr. 811/2014).

În vigoare de la 06.11.2014 până la 31.12.2014

Art. 1.

În anul 2014, personalul didactic auxiliar şi nedidactic angajat în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, prin concurs sau examen, cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, poate fi transferat, în interesul învăţământului sau la cerere, între unităţile de învăţământ preuniversitar de stat.

Art. 2.

Personalul didactic auxiliar şi nedidactic din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat poate fi transferat, în interesul învăţământului sau la cerere, de la o unitate de învăţământ la alta, la nivelul aceleiaşi unităţi administrativ-teritoriale (comună, oraş, municipiu, judeţ), pe un post pentru care salariatul îndeplineşte condiţiile specifice, după cum urmează:

a) transferul în interesul învăţământului se realizează la cererea directorului unităţii care solicită transferul, în baza hotărârii consiliului de administraţie al acesteia, numai cu aprobarea consiliului de administraţie al unităţii la care este angajat şi numai cu acordul scris al salariatului solicitat;

b) transferul la cerere se realizează pe baza cererii salariatului însoţite de acordul prealabil al consiliului de administraţie al unităţii unde se solicită transferul şi numai cu acordul consiliului de administraţie al unităţii al cărei angajat este.

Art. 3.

(1) Transferul personalului didactic auxiliar şi nedidactic se poate face numai pe un post vacant pe perioadă nedeterminată.

(2) Transferul personalului didactic auxiliar şi nedidactic se poate face inclusiv pe fracţiune/fracţiuni de post didactic auxiliar sau nedidactic.

Art. 4.

Personalul didactic auxiliar din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat poate fi transferat pe un post didactic auxiliar pentru care îndeplineşte condiţiile specifice. Personalul nedidactic din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat poate fi transferat pe un post nedidactic pentru care îndeplineşte condiţiile specifice.

[Continuare…]

Legislaţia românească este disponibilă în Lege5 Online – soft de documentare legislativă realizat de Indaco Systems.

comentarii

Despre autor  ⁄ Lege5

Ca profesioniști, cu toții ne dorim să identificăm modificările legislative rapid și să evităm erorile. Dacă până acum această activitate consuma timp și resurse, azi ne putem baza pe softul Lege5 pentru această sarcină. Având un motor de căutare performant, Lege5 procesează informația și oferă rezultate exacte la nivel de paragraf în câteva secunde. O performanță, dacă ținem cont de faptul că softul conţine o bază de date complexă: atât legislația românească și europeană, cât și jurisprudența românească și europeană. Lege5 a fost gândit pentru oameni activi și mobili. De aceea, am creat variante care se potrivesc oricărui dispozitiv şi stil de lucru. Click aici şi află mai multe.

Fara comentarii

Scrie un comentariu