25 Martie, 2019

Marile companii fac angajări. Mii de joburi sunt disponibile

Marile companii și-au definitivat strategiile de business pe acest an și deja au trecut la implementarea acestora.

Pe lângă programele de internship disponibile, specifice acestei perioade din an, angajatorii intenționează să facă și angajări, iar locurile de muncă scoase la concurs nu sunt deloc de neglijat. Continental, Lidl sau farmaciile Dona sunt doar câteva dintre companiile care fac angajări în următoarea perioadă.

1.000 de angajări la Continental

Producătorul de anvelope Continental intenționează să își mărească substanțial numărul de angajați în acest an. Astfel, 1.000 de persoane ar urma să se alăture companiei în toate orașele din România în care aceasta este prezentă: Timișoara, Sibiu, Iași, Brașov, Carei și Nădab.

“Căutăm în special candidați cu studii superioare și cu experiență, dar și candidați cu puțină experiență sau chiar fără, iar pozițiile vizate ar fi: inginer software, hardware sau mecanic, tehnicieni, electricieni, operatori de linie sau mecanici de întreținere. De asemenea, avem în continuare programe pentru practica de vară, proiecte de diploma sau joburi part time pentru studenți”, afirmă Alina Simona Bratu, Coordonator Comunicare Continental.

» Citeşte integral articolul pe CariereOnline.ro.

Foto: FreeImages.com

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu