15 Iunie, 2019

Lupul de pe Wall Street reînvie mediul de afaceri din România. Înscrie-te la eveniment şi beneficiezi de 50 de euro reducere!

În contextul în care în 2014 Uniunea Europeană se confruntă cu o rată de șomaj de 10,31%, față de 6,37% cât are SUA, unul dintre cei mai de succes brokeri de pe Wall Street, Jordan Belfort, va susține în țara noastră, în data de 18 noiembrie, o conferință de business în care va dezvălui românilor rețeta succesului său în afaceri, dar și motivele pentru care mediul de afaceri din România nu reușește să progreseze.

Evenimentul de business organizat de Extreme Training – în parteneriat media cu LegeStart.ro — face parte dintr-un turneu de conferințe pe care Jordan Belfort (supranumit Lupul de pe Wall Street) le-a susținut în această perioadă în Malaezia, Hong Kong, Taiwan, Shanghai, Beijing, Australia, Londra, Singapore și în 15 orașe mari din Statele Unite ale Americii.

Românii vor avea ocazia să deprindă tehnicile care l-au îmbogățit pe Jordan Belfort și l-au transformat în Lupul de pe Wall Street. Vor învăța trucuri esențiale pentru creșterea puterii de convingere, vor afla și cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice în mod legitim, pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzătoare o poate aduce. De asemenea, vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu 1000 de angajați și profituri astronomice, care și-a instruit personal oamenii de vânzări și a cărui viață a fost transformată într-un film de succes de către Martin Scorsese.

În zilele noastre, programul său — Straight Line Persuasion — îi permite să pregătească orice companie sau individ, indiferent de vârstă, sex, pregătire educațională sau statut social și îi ajută să obțină reușite, abundență și succes în afaceri fără să-și compromită integritatea sau etica.

La eveniment deja și-au rezervat locuri oameni de afaceri din România, dar și oameni care doresc să-și îmbunătățească arta și știința persuasiunii și care vor să dezvolte o afacere de succes.

Țara noastră are nevoie de o redresare, iar această redresare trebuie să înceapă de la mediul de afaceri. Trebuie să învățăm cum să fim mai persuasivi, trebuie să ne dorim mai mult să avem inițiative private, deoarece, așa cum am tot auzit în ultima decadă, mediul de afaceri reprezintă motorul unei economii naționale. Considerăm că venirea unuia dintre cei mai de succes oameni de afaceri din lume în țara noastră va avea un impact benefic asupra mentalității noastre și asupra atitudinii noastre referitoare la antreprenoriat și la independența financiară a indivizilor. Românii trebuie să se întrebe mai rar „Eu unde mă angajez?” și mai des „Eu ce afacere îmi deschid?”, deoarece aceasta din urmă a fost una dintre întrebările pe care și Jordan Belfort și le-a pus la un moment dat, iar rezultatele au fost uluitoare, declară Marian Rujoiu, managerul Extreme Training.

AI 50 DE EURO REDUCERE PRIN INTERMEDIUL LEGESTART.RO!

Folosind la rezervarea locurilor cuponul “INDACO” (până pe 30 octombrie), vei beneficia de 50 de euro reducere din preţul întreg – pentru fiecare loc rezervat, indiferent de pachetul ales.

Preţuri:

  • Pachetul SILVER: 375 de euro (preţ întreg, fără TVA) SAU 325 de euro prin cuponul “INDACO”
  • Pachetul GOLD: 390 de euro SAU 340 de euro prin cuponul “INDACO”
  • Pachetul BUSINESS GOLD: 440 de euro SAU 390 de euro prin cuponul “INDACO”

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu