21 August, 2019

Lupul de pe Wall Street ajunge în România pe 18 noiembrie. Participă şi ai 50 de euro reducere folosind cuponul INDACO la înscriere

Jordan Belfort, unul dintre cei mai de succes brokeri de pe Wall Street, va demara, începând cu 5 septembrie, un turneu de conferinţe pe fiecare continent al planetei, pentru a dezvălui tainele succesului său în afaceri. În data de 18 noiembrie, cel supranumit „Lupul de pe Wall Street” va ajunge în premieră în România.

LegeStart.ro este partener media al evenimentului organizat de Extreme Training.

În cadrul evenimentului de la Bucureşti, Jordan Belfort va dezvălui secretele din spatele succesului său excepţional — metoda sa proprie de vânzări „Straight Line Persuasion”. În plus, va împărtăşi participanţilor şi din experienţa eşecului său.

Românii vor avea ocazia să deprindă tehnicile care l-au îmbogăţit pe Jordan Belfort şi l-au transformat în „Lupul de pe Wall Street”. Vor învăţa trucuri esenţiale pentru creşterea puterii de convingere, vor afla şi cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice în mod legitim.

De asemenea, vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu 1000 de angajaţi şi profituri astronomice, cel care şi-a instruit personal oamenii de vânzări şi cel a cărui viaţă a fost transpusă într-un film de succes de către Martin Scorsese – Lupul de pe Wall Street.

Programul Straight Line Persuasion pregăteşte orice companie sau individ, indiferent de vârstă, sex, pregătire educaţională sau statut social şi ajută la obţinerea de reuşite, abundenţă şi succes în afaceri fără compromiterea integrităţii sau a eticii.

Evenimentul va avea loc pe 18 noiembrie în Bucureşti, la Rin Grand Hotel (Sala Bucureşti).

AI 50 DE EURO REDUCERE PRIN INTERMEDIUL LEGESTART.RO!

Folosind la rezervarea locurilor cuponul “INDACO” (până pe 30 octombrie), vei beneficia de 50 de euro reducere din preţul întreg – pentru fiecare loc rezervat, indiferent de pachetul ales.

PREŢURI:

• Pachetul SILVER: 375 de euro (preţ întreg, fără TVA) SAU 325 de euro prin cuponul “INDACO”

• Pachetul GOLD: 390 de euro SAU 340 de euro prin cuponul “INDACO”

• Pachetul BUSINESS GOLD: 440 de euro SAU 390 de euro prin cuponul “INDACO”

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu