22 Februarie, 2018

Legislaţie: Hotărârea nr. 411/2013 privind aprobarea tarifelor pentru publicarea actelor în Monitorul Oficial

Hotărârea nr. 411/2013 privind aprobarea tarifelor pentru publicarea actelor în Monitorul Oficial al României, părţile I-VII, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 384 din 27.06.2013 (M.Of. 384/2013).

În vigoare de la 27.06.2013

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 20 şi 21 din Legea nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al României, republicată,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Articol unic. -

(1) Se aprobă tarifele pentru publicarea actelor în Monitorul Oficial al României, părţile I-VII, valabile pentru anul 2013, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

(2) Pagina de manuscris a actelor înaintate spre publicare reprezintă 2.000 de semne, inclusiv spaţiile.

(3) Actele înaintate spre publicare în Monitorul Oficial al României, părţile I-VII, vor avea un conţinut lizibil tehnoredactat la un rând şi jumătate, cu corp 12 Times New Roman, fără ştersături sau adăugări nedactilografiate, care fac de neînţeles textul acestora.

(4) Tarifele conţin taxa pe valoarea adăugată.

PRIM-MINISTRU

VICTOR-VIOREL PONTA

Contrasemnează:

Secretarul general al Guvernului, Ion Moraru

Viceprim-ministru, ministrul finanţelor publice, Daniel Chiţoiu

p. Ministrul delegat pentru buget, Enache Jiru, secretar de stat

Bucureşti, 26 iunie 2013.

Nr. 411.

MOF


Hotărârea nr. 411/2013 poate fi consultată integral pe Lege5.ro – noul serviciu online de documentare legislativă realizat deIndaco Systems.

Despre autor  ⁄ Lege5

Ca profesioniști, cu toții ne dorim să identificăm modificările legislative rapid și să evităm erorile. Dacă până acum această activitate consuma timp și resurse, azi ne putem baza pe softul Lege5 pentru această sarcină. Având un motor de căutare performant, Lege5 procesează informația și oferă rezultate exacte la nivel de paragraf în câteva secunde. O performanță, dacă ținem cont de faptul că softul conţine o bază de date complexă: atât legislația românească și europeană, cât și jurisprudența românească și europeană. Lege5 a fost gândit pentru oameni activi și mobili. De aceea, am creat variante care se potrivesc oricărui dispozitiv şi stil de lucru. Click aici şi află mai multe.

Fara comentarii

Scrie un comentariu