13 Decembrie, 2019

INFOGRAFIC: Programe naţionale 2014 cu fonduri nerambursabile pentru IMM-uri

Direcţia de Implementare Programe pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (IMM-uri) a publicat cele şase programe naţionale din acest an, aprobate până în momentul de faţă, prin care IMM-urile şi tinerii întreprinzători pot accesa fonduri nerambursabile de la bugetul de stat. Bugetul total, alocat programelor recent aprobate, se ridică la peste 38.000.000 lei, lista completă a acestora şi alte detalii putând fi consultate în infograficul de mai jos. 

12.Programe IMM

Atenţie! Aceste programe nu au fost încă lansate, neputându-se aplica momentan pentru obţinerea alocaţiilor financiare nerambursabile. Vom reveni cu mai multe detalii în articole dedicate, după deschiderea liniilor de finanţare.

––––––(P)––––––

Aveţi nevoie de forma consolidată a actelor normative? Acum puteţi cumpăra online acte normative (format PDF, MOBI) de pe Lege5.ro, fără să aveţi nevoie de un abonament Lege5.

Achiziţionarea actelor normative se face din zona gratuită a aplicaţiei Lege5 Online. Din momentul achiziţionării, aveţi acces la fişiere timp de două săptămâni. Formele consolidate pot fi descărcate de maximum patru ori în această perioadă.

Cum procedaţi ca să cumpăraţi online un document electronic? Găsiţi un ghid AICI.

Lege5 este soft de documentare legislativă disponibil în variantele Online, Desktop şi Mobile.

L5S
comentarii

Despre autor  ⁄ Elena Hogaş

Elena Hogaş este redactor la Legestart.ro. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

Un comentariu

  • Răspunde
    octombrie 13 2015

    Ba, cel putin partea cu harlite e o idee buna.Chiar am scris in August primariei despre e greseala mare de pe harta de pe un panou de pub din Livada Postei, in care locatia You are here era in Piata Revolutiei.Omu’ cand vine ca turist trebuie sa priceapa unde e si sa-si calculeze drumul cu ajutorul unei harti.

Scrie un comentariu