20 Februarie, 2018

Indaco Systems şi ANBCC lansează pagina de Facebook a campaniei „Fii un cetăţean informat!”

Compania Indaco Systems împreună cu Asociaţia Naţională a Birourilor de Consiliere pentru Cetăţeni au decis să deschidă o pagină pe renumita reţea de socializare, Facebook, pentru a comunica mai uşor cu publicul interesat de campania iniţiată de cele două părţi, „Fii un cetăţean informat!”

Pagina va purta numele campaniei şi va oferi cititorilor posibilitatea de a se informa cu privire la legislaţia României. Utilizatorii vor putea citi articole de interes general din domeniile social şi legislativ, ştiri referitoare la activităţile desfăşurate în cadrul campaniei, comunicate de presă, precum şi scurte rezumate ale celor mai importante acte de interes pentru cetăţeni.

Toate aceste activităţi se vor desfăşura într-un cadru prietenos, relaxant.

Prin intermediul reţelelor de socializare, Indaco Systems şi ANBCC doresc să se apropie mai uşor de beneficiarii serviciilor lor, dar și de  partenerii interesați de campanie și de activitatea celor două organizații.

 Pagina de Facebook a campaniei „Fii un cetăţean informat” poate fi găsită la următoarea adresă: http://www.facebook.com/fiiuncetateaninformat

Detalii despre campanie

Campania iniţiată de Indaco Systems şi ANBCC se va desfăşura în perioada 2 aprilie – 30 iunie 2012.

Campania are scopul de a sprijini cetăţenii care doresc să se informeze cu privire la drepturile şi obligaţiile care le revin, precum şi îmbunătăţirea accesului acestora la legislaţia României.

 **

Indaco Systems este recunoscut pe piaţa din România ca fiind principalul furnizor de produse şi servicii software dedicate zonei de informare legislativă. Brandul de succes al companiei este linia de produse şi servicii Indaco LEGE, dar portofoliul de produse dedicate este mult mai amplu: software de registratură, aplicaţii de facturare, soluţii pentru managementul parcurilor auto etc.

Asociaţia Naţională a Birourilor de Consiliere pentru Cetăţeni este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, care asigură, prin Birourile de Consiliere pentru Cetăţeni, accesul egal al cetăţenilor la informare şi consiliere pentru cunoaşterea drepturilor şi responsabilităţilor care le revin.

Apariţia BCC este legată în România de nevoile de informare ale cetăţenilor în contextul procesului de consolidare democratică.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu