21 Februarie, 2018

Indaco Systems – partener al companiei Mirus privind seminarul „Migraţia forţei de muncă în Uniunea Europeană”

Indaco Systems va fi partener media al companiei Mirus Consultanţă Fiscală în ceea ce priveşte organizarea seminarului „Migraţia forţei de muncă în Uniunea Europeană – cheia oportunităţilor de dezvoltare în afaceri cu Germania, Olanda şi Belgia. Legislaţie, expertiză şi practică’’.

Evenimentul va avea loc marţi, 12 februarie 2013, la Hotel Pullman din Bucureşti.

Seminarul se află la a doua ediţie, acesta fiind organizat anual de Mirus Consultanţă Fiscală, în colaborare cu Human Capital Services, LIMES international tax + expat B.V şi Wendler Tremml Rechtsanwalte, birouri specializate în domeniul consultanţei fiscale şi juridice cu privire la migraţia forţei de muncă.

În cadrul seminarului vor fi abordate subiecte precum angajarea transfrontalieră, cererea de asigurare în Germania pentru companiile străine, elemente esenţiale privind activităţile companiilor româneşti în Germania, Belgia si Olanda, rambursarea de TVA în România prin cerere online etc.

„După decembrie 1989, România a pierdut peste trei milioane de persoane din câmpul muncii, iar estimările arată că, în următorii 7 ani, va mai pierde încă aproximativ două milioane”, declară Ionuţ Zeche, Partner Mirus Consultanţă Fiscală. „Deşi discutabil, exportul forţei de muncă pare un rău necesar, însă este obligaţia noastră minimală să ne asigurăm că atât beneficiile, cât şi riscurile sunt clar înţelese, să încurajăm  şi să facilităm, pe cât posibil, o migraţie a forţei de muncă echitabilă, echilibrată şi informată. Şi aceasta se poate realiza printr-o mai clară reglementare legislativă, printr-o mai bună cunoaştere a implicaţiilor şi, nu în ultimul rând, printr-o abordare strategică la nivel instituţional”, spune reprezentantul Mirus.

„Prin intermediul acestui parteneriat, Indaco Systems doreşte să contribuie la informarea corectă a publicului cu privire la migraţia forţei de muncă, public care este reprezentat, în primul rând, de către  specialiştii în resurse umane, payroll, immigration, taxe, finanţe, precum şi companiile care au angajaţi detaşaţi sau delegaţi în alte ţări sau care sunt preocupate de problematica detaşării şi a delegării”, a declarat Directorul de vânzări al companiei Indaco Systems, Mădălina Benghe, care va lua parte la eveniment.

Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment, puteţi accesa site-ul http://www.mirus-group.eu/ro/.

Pentru a vă înscrie la acest seminar, vă rugăm să contactaţi:

Roxana Muraru

Tel: 40 (31) 405 10 17

 E-mail: office@mirus-group.eu

Despre autor  ⁄ Ioana Popa

Ioana Popa este redactor la LegeStart din anul 2011. A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Fara comentarii

Scrie un comentariu