24 Februarie, 2018

Indaco Systems a lansat produsul de documentare legislativă Lege [5], un soft care va revoluţiona piaţa de profil din România

Indaco Systems, unul dintre principalii dezvoltatori de software din România, a lansat joi, 29 noiembrie, un soft de documentare legislativă unic pe piaţa produselor de profil, numit Indaco Lege [5]. Evenimentul a avut loc la Hotel Mariott Bucureşti.

Printre invitaţi s-au numărat reprezentanţi ai unor instituţii publice, cum ar fi Ministerul Justiţiei, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Ministerul Mediului, Tribunalul Bucureşti, ANAF, ANRMAP, avocaţi de la case de avocatură renumite: Stoica şi asociaţii, Boştină şi asociaţii, Vilău&Mitel, Grosu şi asociaţii.

Directorul companiei Indaco, Daniel Iane, a prezentat, în cadrul lansării, îmbunătăţirile aduse noului produs destinat specialiştilor din domeniul dreptului, contabilităţii, fiscalităţii etc.

Astfel, Lege [5] poate fi accesat atât de pe computerele de tip desktop, cât şi online. Utilizatorii au posibilitatea, de asemenea, de a se loga de pe orice dispozitiv tactil modern, cum ar fi tabletă, ebook reader, iphone, smartphone etc., serviciul fiind accesibil oriunde şi oricând.

Alte noutăţi aduse softului de documentare legislativă sunt reprezentate de căutarea de tip Google, Timeline, Reţea Socială, Calendar Fiscal.

În acest sens, în varianta desktop a produsului Lege [5], sunt disponibile funcţiile de căutare tip Google şi avansată, timeline-ul, precum şi diferite metode de lucru cu actul normativ, în timp ce varianta online conţine, pe lângă conceptele enumerate mai sus, reţeaua socială, calendarul fiscal, precum şi comentarii la nivel de articol ale experţilor.

„Lege [5] este mai mult decât un soft de documentare legislativă. Este un concept care va revoluţiona modul de documentare a specialiştilor din diferite domenii, va facilita colaborarea între aceştia, îmbunătăţind atât relaţiile din sfera profesională, cât şi capacitatea de a da naştere unor idei care pot schimba perspectiva în care vedem în momentul actual domeniul legislativ”, a declarat Daniel Iane, directorul companiei Indaco Systems.

Indaco Lege [5] va fi disponibil în varianta comercială începând cu sfârşitul lunii ianuarie 2013.

Varianta online a noului produs realizat de către Indaco Systems poate fi accesată aici: http://lege5.ro/.

Biroul de Presă Indaco

03.12.2012

Despre autor  ⁄ Elena Hogaş

Elena Hogaş este redactor la Legestart.ro. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

Fara comentarii

Scrie un comentariu