7 Decembrie, 2019

Indaco integrează Conferințele Universul Juridic în platforma Lege5

După succesul integrării celor peste 145 de cărți comentate, realizate de editura CH BECK sau editura HAMANGIU în modulele de Doctrină, Indaco integrează în Platforma Lege5 Online înregistrările video ale zecilor de conferințe de anvergură națională, organizate anual de Grupul Universul Juridic – Modul Conferințe Universul Juridic.

Vă puteți bucura de informații în exclusivitate, referiri concrete la legi, regulamente și norme, spețe civile și penale, studii de caz, soluții și răspunsuri ale celor mai reputați lectori care onorează prin profesionalismul și experiența lor.

Toate datele acestor reuniuni profesionale sunt de acum înainte la dispoziția celor care doresc să le revadă, să le aprofundeze și să le utilizeze pentru a trece la nivelul următor de competență profesională, într-un mod facil, disponibil on-line, inclusiv pe dispozitivele mobile, accesibile în orice moment.

Specialiștii Indaco au realizat din conferințele video un modul cu o interfață intuitivă și ușor de navigat, iar cu ajutorul motorului de căutare inteligent IRIS (Indaco Ranked Index Search), toate temele de discuții, lectorii, precum și transcriptul prelegerilor sunt afișate în rezultate relevante ale căutărilor și evidențiate pe textul de lege. Puteți filtra după domeniu, tematică, temele discutate, lectori sau pur și simplu căuta după cuvinte cheie, fiind poziționat în videoclip la minutul și secunda unde tema de interes căutată este abordată.

În platforma Lege5, desfășurarea acestor evenimente au o durată minimă de 5 ore/conferință, filmate cu rezoluție profesională și editare grafică. În plus, pentru a oferi acestora un instrument cu adevărat lucrativ, vă punem la dispoziție și transcrierea integrală și editată a prelegerilor, a discuțiilor și a sesiunilor Q&A, în format text cu diacritice, gata pentru a fi folosit în documentare, analiză, comparații, citate etc.

Este important de subliniat faptul că, dincolo de profesionalismul și notorietatea speakerilor invitați, conferințele se concentrează constant pe relevanța și actualitatea temelor abordate, fiind alese în consonanță cu interesul specialiștilor față de schimbările legislative, juridice sau fiscale care provoacă mediul de business și viața social-economică, aducând numeroase oportunități de relaționare și informare, de înțelegere corectă a unor cauze, efecte și particularități și de clarificare a celor mai spinoase aspecte juridice.

Abonații Lege5 vor avea acces nelimitat la colecția de conferințe Universul Juridic ce însumează peste 70 de ore și 150 de speakeri, precum și la conferințele viitoare, al căror conținut îl veți putea accesa integral, de îndată, în interes personal, formativ și profesional. 

Structurată în peste 30 de module PREMIUM, platforma Indaco Lege5 este cel mai mare agregator de conținut, un instrument unic pe piața serviciilor de informare legislativă din România. Volumul impresionant de informații este guvernat de un motor de căutare inteligent (IRIS – Indaco Ranked Index Search), ceea ce face ca activitatea de informare juridică, ce presupune o documentare permanentă, să fie mai ușoară ca niciodată.

Un alt avantaj major al serviciului Lege5 Online este acela că permite configurarea propriului abonament direct pe site, plătind doar modulele necesare și cu libertatea de a alege perioada dorită, online cu cardul, fără obligația de a avea un contract pe termen lung, fără clauze ascunse și cu garanția calității oferită de Indaco Systems, principalul furnizor de servicii legislative, cu o experiență de peste 25 de ani.

 • Conferința de Drept penal al afacerilor, ediția a IV-a
 • Legea nr. 310/2018. Modificările și completările aduse Codului de Procedură Civilă
 • Efectele Legii nr. 212/2018 în activitatea instanțelor și a justițiabililor. Principalele modificări aduse Legii Contenciosului
 • Conferința Data Protection Soluții și Responsabilități, ediția a VI-a
 • Conferința de Drept Penal al Afacerilor, ediția a III-a
 • Conferința Națională de Drept Civil. Familia și Parteneriatul
 • Conferința Națională de Executare Silită, ediția a IX-a
 • Conferința „GDPR în Actele Avocaților și Ale Clienților”
 • Conferința de Drept Penal al Afacerilor, ediția a II-a
 • Conferința Națională de Contencios Administrativ, a ediția a IV-a
 • Conferința GDPR 2018 – Cum Trebuie Să Procedeze Avocații
 • Conferința „4 ani de la intrarea în vigoare a noilor Coduri Penale”
 • Conferința Națională de Executare Silită, ediția a VIII-a
Vezi aici toate Conferințele

Despre autor  ⁄ Lege5

Ca profesioniști, cu toții ne dorim să identificăm modificările legislative rapid și să evităm erorile. Dacă până acum această activitate consuma timp și resurse, azi ne putem baza pe softul Lege5 pentru această sarcină. Având un motor de căutare performant, Lege5 procesează informația și oferă rezultate exacte la nivel de paragraf în câteva secunde. O performanță, dacă ținem cont de faptul că softul conţine o bază de date complexă: atât legislația românească și europeană, cât și jurisprudența românească și europeană. Lege5 a fost gândit pentru oameni activi și mobili. De aceea, am creat variante care se potrivesc oricărui dispozitiv şi stil de lucru. Click aici şi află mai multe.

Fara comentarii

Scrie un comentariu