20 Ianuarie, 2018

În viitor: Lucrul în echipe virtuale, mai puţine ore petrecute la birou

Reinventarea în cadrul aceleiaşi companii pare o provocare pentru mulţi angajaţi. Ar trebui ca aceasta să fie posibilă doar în cazul angajaților tineri sau și pentru cei cu mai multă experiență?

Ionuţ Adrian Farcaş lucrează în cadrul Enel din 2006, timp în care a ajuns din poziţia de Asistent comercial în cea de Director al Global Business Services. Cum a reuşit acesta să se reinventeze şi cum vede viitorul companiilor, aflaţi chiar de la el.

“De când m-am alăturat echipei Enel, prin prisma joburilor variate pe care le-am avut până acum, s-ar putea spune că am lucrat la companii diferite. Cred că tocmai în aceasta constă şi posibilitatea reinventării angajatului în cadrul aceleiaşi companii, şi anume, atunci când simţi că ai acumulat ceea ce trebuia să acumulezi din punct de vedere profesional, trebuie să încerci să găseşti alte oportunităţi, precum implicarea în proiecte ce nu ţin în mod strict de domeniul tău de activitate sau chiar participarea la job posting-urile organizate de angajator.”

» Citeşte articolul integral pe CariereOnline.ro.

Foto: Sxc.hu

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu