21 Februarie, 2018

IMM ReStart la Constanţa: Probleme de actualitate şi soluţii de dezvoltare pentru antreprenori şi manageri

Peste 120 de oameni de afaceri au participat pe 5 iunie la evenimentul „IMM ReStart – Resurse şi consultanţă pentru dezvoltare” organizat de Doingbusiness.ro la Constanţa.

Indaco Systems a fost partener media al evenimentului de la Hotelul Golden Tulip Mamaia.

Evenimentul a propus participanţilor un format complex care a inclus, pe lângă sesiunea de conferinţă, workshop-uri dedicate creşterii eficienţei echipelor de vânzări şi brandingului personal, precum şi întâlniri private cu reprezentanţii Bursei de Valori Bucureşti şi EY Romania, pentru a beneficia de servicii personalizate de consultanţă gratuită.

Evenimentul de la Constanţa a oferit antreprenoriatului şi managerilor o dezbatere interactivă cu reprezentanţi din top managementul unora dintre cele mai importante companii din România privind perspectivele de viitor, problemele actuale şi cea mai potrivită abordare pentru a le face faţă cu succes.

Participanţii au avut acces la consultanţă privind soluţiile de asigurare a afacerii, dar şi la resurse şi soluţii eficiente pentru dezvoltarea afacerii, de la soluţii software de analiză avansată a datelor pentru decizii rapide pentru management până la instrumente-suport în mediul online pentru creşterea vânzărilor.

Un element de noutate bine primit şi la Constanţa au fost sesiunile private de întâlniri cu reprezentanţii Bursei de Valori Bucureşti şi EY Romania, care au dat participanţilor ocazia de a primi consultanţă personalizată şi adaptată specificului activităţii sau companiei lor.

Vor urma conferinţe şi în Cluj (septembrie), Iaşi (octombrie) şi Sibiu (octombrie).

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu