22 Februarie, 2018

HORECA EXPO vine cu o nouă viziune “business to business”

HORECA EXPO (14-17 martie 2013) este cel mai nou eveniment organizat de centrul expoziţional EXPOROM din Pantelimon şi este dedicat industriei ospitalităţii, echipamentelor şi dotărilor pentru hoteluri, restaurante, cafenele şi firme de catering.

Cu o nouă viziune asupra evenimentelor “business to business” (B2B), HORECA EXPO îşi propune să devină un etalon pentru această industrie şi urmărește să aducă faţă în faţă companiile şi specialiştii din domeniu, asociaţiile și organizaţiile de profil.

Pe durata celor 4 zile ale manifestării, expozanţii vor prezenta, într-un spaţiu de 12.500 mp, cele mai avansate produse şi servicii dedicate industriei HORECA: echipamente hoteliere, echipamente pentru bucătării şi baruri, produse de curăţenie şi dotări pentru băi, sisteme electrice și decoraţiuni, sisteme de securitate şi IT, instalaţii, echipamente pentru piscină şi wellness, produse alimentare şi băuturi.

“Noi credem că pe primul loc trebuie să se afle calitatea produselor şi profesionalismul serviciilor oferite, de aceea ne concentrăm pe o promovare a acestora în rândul reprezentanţilor industriei de profil. Organizarea acestui eveniment se realizează cu accent pe raportul calitate-preţ: oferim consultanţă de specialitate, flexibilitate şi suntem deschişi la cerinţele expozanţilor, precum şi la nevoile vizitatorilor de specialitate. Ne propunem să revitalizăm cultura pentru târguri şi expoziţii şi să subliniem importanţa participării cât mai multor companii, având convingerea că numai printr-un schimb de bune practici se poate ajunge la nivelul cerut de consumatori” – Bogdan Almaşi, director general EXPOROM.

La primul eveniment HORECA EXPO de la EXPOROM, vizitatorii pot participa la seminarii, dar şi la alte evenimente cum sunt:

- “Laboratorul de Vin” – procedee, sfaturi şi secrete dezvăluite de experţi în domeniu;

- “Salonul Gastro” – locul de inspiraţie unde vor avea loc concursuri în fiecare zi, precum Bucătarul Anului, Cel mai bun Cofetar, Cel mai rapid Barman;

- “Şcoala de Gătit” – show-uri gastronomice realizate de mari bucătari români.

EXPOROM este cel mai nou centru expoziţional modern cu servicii integrate de tipul şi la nivelul celor existente în Europa. Cu o investiţie de 15 mil. de euro şi cu o suprafaţă actuală de 12.500 mp cu potenţial să ajungă până la 50.000 mp, EXPOROM îşi propune să devină principalul jucător pe piaţa organizării de expoziţii, conferinţe şi alte evenimente.

Despre autor  ⁄ Ema Călinescu

Redactor la LegeStart.ro. Contact: legestart@indaco.ro

Fara comentarii

Scrie un comentariu