Programul de lucru al ministerelor, prefecturilor şi instituţiilor deconcentrate din ţară va fi armonizat, iar activitatea acestora se va desfăşura între orele 8.00 şi 16.00, potrivit Money.ro.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Palatul Parlamentului, că prin circulara emisă de Secretariatul General al Guvernului s-au unificat programele de lucru în instituţiile administraţiei centrale.

Premierul a negat că respectiva circulară ar fi fost emisă pentru că ar fi constatat că bugetarii nu respectă programul de lucru stabilit pentru intervalul 8.00-16.00.

“Începând de luni, programul tuturor autorităţilor publice centrale va fi între orele 8.00-16.00, în conformitate cu solicitarea primului ministru. Decizia s-a luat pentru că autorităţile centrale aveau programe diferite: unii începeau la ora 9.00, unii la 8.30, alţii la ora 8.00. Este o hotărâre bună pentru că programul trebuie să fie unitar la nivelul autorităţilor centrale şi la nivelul reprezentării din teritoriu, la prefecturi“, a declarat Dezsi Attila, secretarul general al Guvernului.

Dezsi Attila a mai afirmat că, din punctul de vedere al activităţii şi al colaborării între instituţii, este esenţial ca fiecare minut să fie bine gestionat.

Sursa: Money.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here