18 Iulie, 2018

Guvernul a adoptat prevederi noi referitoare la veniturile din activităţi agricole

Guvernul a adoptat o ordonanţă care va modifica prevederile Codului de procedură fiscală în ceea ce priveşte plata impozitului şi a contribuţiilor aferente veniturilor din activităţi agricole.

Contribuabilii care obţin venituri din activităţi agricole îşi vor putea achita impozitul şi contribuţiile aferente veniturilor şi la compartimentele de specialitate ale unităţilor administrativ-teritoriale corespunzătoare localităţilor în care îşi au domiciliul fiscal.

Această prevedere va fi valabilă doar în cazul în care în localitatea contribuabilului nu există o unitate teritorială a Fiscului.

În prezent, contribuabilii care obţin venituri din activităţi agricole îşi pot achita impozitul şi contribuţiile doar la organele fiscale din cadrul ANAF-ului.
comentarii

Despre autor  ⁄ Alexandru Boiciuc

Alexandru Boiciuc redactează şi editează articole la LegeStart.ro. E licenţiat (specializarea jurnalism) al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi a mai lucrat în presă la ediţia online a ziarului ProSport. Contact: legestart(@)indaco(.)ro

Fara comentarii

Scrie un comentariu