24 Martie, 2018

Eşti student la drept? Participă la concursul de eseuri pe temele “Drepturile Omului” şi “Drept Umanitar”!

Studenţii la drept pot participa la concursul naţional de eseuri pe temele “Drepturile Omului” şi “Drept Umanitar” până pe 27 februarie 2014.

Concursul este organizat de European Law Students’ Association (ELSA) şi este adresat studenţilor din anii II, III şi IV de la toate facultăţile de drept din ţară.

Acesta are două secţiuni: una în limba română şi una în limba franceză. Potrivit comunicatului remis de ELSA redacţiei LegeStart, tema secţiunii în limba română este “Drepturile refugiaţilor în contextul reglementărilor legislative actuale”, pe când tema secţiunii în limba franceză este “La vie privée vs. La liberté d’expression sur l’Internet”.

Notă: Un student poate participa doar la o singură secţiune.

Studenţii care vor să participe îşi pot trimite eseurile prin e-mail la concurs.eseuri@bucuresti.elsa.ro. Totodată, e-mail-ul trebuie să conţină numele, prenumele, facultatea şi anul de studii.

Termenul-limită de trimitere este 27 februarie 2014 (ora 23:59), iar rezultatele vor fi anunţate pe 5 martie 2014.

Premii (ambele secţiuni):
- Locul I: 100 de euro;
- Locul II: cărţi de drept.

Ocupanţii locurilor întâi de la ambele secţiuni vor avea posibilitatea de a participa în faza orală a procesului simulat pe tema Drepturilor Omului organizat de ELSA Bucureşti.

Foto: Sxc.hu

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu