20 August, 2017
LegeStart.ro, primul cotidian legislativ din România, pune la dispoziţia cititorilor săi ştiri din domenii precum fiscalitate, drept, juridic, sănătate, contabilitate, economie, educaţie, tehnologie, cultură şi ştiinţă, realizate de redactorii LegeStart.
De asemenea, LegeStart.ro oferă persoanelor interesate articole realizate de specialişti cu expertiză în următoarele domenii: fiscalitate, juridic, resurse umane, social.

Atunci când realizează aceste materiale, redactorii şi colaboratorii noştri pun un foarte mare accent pe calitatea informaţiei, actualitate, conţinut atractiv şi dinamic, uşurinţă în înţelegerea subiectului.

Cititorii noştri sunt persoanele interesate de schimbările legislative din ţară şi cele care doresc să afle rapid informaţii despre anumite subiecte de interes general, precum şi specialiştii care doresc să se informeze cu privire la ultimele noutăţi legislative.

Ţinând cont de valorile noastre: calitatea şi actualitatea informaţiei, atenţie orientată către publicul ţintă, originalitate, punem la dispoziţia cititorilor documente şi resurse care să le aducă beneficii din punct de vedere informativ.

Conţinutul de pe site este „întregit” de secţiunea de legislaţie online care cuprinde toate actele normative publicate în Monitorul Oficial (partea I şi a VI-a).

Deoarece utilizatorii sunt interesaţi de resurse care îi pot ajuta în activitatea lor, noi îi ajutăm, punându-le la îndemână, în format PDF, modele de contracte, formulare ANAF, ONRC, documente de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, precum şi resurse de pe site-ul Poliţiei Române. Totul pentru a facilita munca de documentare a acestora.

Site-ul LegeStart cuprinde şi un forum, unde utilizatorii care se confruntă cu anumite probleme de ordin legislativ, juridic şi nu numai, se sfătuiesc atât cu specialiştii noştri, cât şi cu ceilalţi utilizatori pentru rezolvarea anumitor probleme.

O altă rubrică a site-ului este cea în care prezentăm o serie de evenimente, atât online, cât şi offline, din domenii care ţin de fiscalitate, juridic, drept, şi nu numai.

Te invităm să descoperi primul cotidian legislativ din România – www.legestart.ro!