23 Ianuarie, 2019

Despre ce s-a vorbit la conferinţa “Back in business vs. Purgatoriul Falimentului”

În data de 27 februarie, în Bucureşti a avut loc conferinţa “Back in business vs. Purgatoriul Falimentului”. Tema principală de discuţie a fost insolvenţa.

Indaco Systems a fost partener media la acest eveniment organizat de revista Legal Magazin şi susţinut de Institutul Naţional pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvenţă (INPPI).

Pe durata conferinţei au fost abordate mai multe subiecte, dintre care menţionăm: situaţia insolvenţelor în România, impactul viitorului Cod al insolvenţei asupra mediului de afaceri, impactul noului Cod penal şi noului Cod de procedură penală asupra procedurilor de insolvenţă şi greşelile de management.

Printre speakerii evenimentului s-au numărat Aurelian Ionescu (deputat, membru al Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi), Simona Miloş (preşedinte INPPI), Florin Şandor (consilier Direcţia Juridică a BNR-ului) şi av. Ana-Irina Şarcane (coordonator de proiect – Codul Insolvenţei şi membru în Consiliul Ştiinţific al INPPI-ului).

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu