24 August, 2017

De mâine, încep probele scrise din cadrul examenului de admitere în profesia de avocat

Examenul de admitere în profesia de avocat se desfăşoară la Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor central, precum şi la centrele teritoriale ale I.N.P.P.A şi a debutat lunea trecută cu proba grilă pentru candidaţii care vor dobândi calitatea de avocat stagiar.

Săptămâna aceasta, începând de mâine până vineri inclusiv, se susţin probele scrise, conform următoarei programări:

- miercuri, 17 octombrie 2012 – probă scrisă la disciplinele: Drept civil şi Drept procesual civil (două teze distincte), pentru toţi candidaţii;

- joi, 18 octombrie 2012 – probă scrisă la disciplina Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, pentru toţi candidaţii;

- vineri, 19 octombrie – probă scrisă la disciplinele Drept penal şi Drept procesual penal (două teze distincte), pentru toţi candidaţii.

Conform unui anunţ realizat în atenţia candidaţilor la examenul de admitere în profesia de avocat din datele de 17, 18 şi 19 octombrie 2012, prezenţa acestora este obligatorie la sala programată la ora 08:00.

Consultă repartizarea pe săli a candidaţilor! Click aici!

Deschiderea plicului sigilat cu subiectele de examen se va face la ora 09:00.

Timpul dedicat pentru desfăşurarea probelor din datele de 17 şi 19 octombrie este de 4 ore, socotit din momentul în care şi ultimul candidat din sală a primit subeictul şi coala-tip de examen. Proba susţinută în data de 18 octombrie va avea o durată de 2 ore.

Baremul de evaluare şi notare va fi afişat la uşa imobilului de examen, după cel puţin 30 de minute de la încheierea probei la toate sălile, dar nu mai târziu de o oră de la data expirării timpului regulamentar de examen:

- ora 14:00 în zilele de 17 şi 19 octombrie 2012;

- ora 12:00 în ziua de 18 octombrie.

Consultă în întregime anunţul în atenţia candidaţilor! Click aici!

Despre autor  ⁄ Elena Hogaş

Elena Hogaş este redactor la Legestart.ro. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

Fara comentarii

Scrie un comentariu