23 August, 2019

De mâine, Fiscul răspunde la întrebările contribuabililor pe Facebook

Potrivit unui anunţ publicat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), începând de mâine, 20 mai 2015, ora 09:00, contribuabilii pot solicita îndrumare și asistență în domeniul fiscal şi pe pagina de Facebook a instituţiei.

Direcția Generală de Servicii pentru Contribuabili va pune la dispoziţia persoanelor interesate patru specialişti în domeniu, care vor răspunde, în fiecare miercuri, întrebărilor cu privire la tematica selectată pentru discuții în săptămâna respectivă.

anaf

Astfel, mâine sunt aşteptate întrebări legate de completarea și depunerea Declarației privind veniturile realizate din România (formularul D200) și a Declarației privind veniturile realizate din străinătate (formularul D201), care au termen limită de depunere data de 25 mai 2015.

Întrebările pot fi adresate sub forma comentariilor la postarea care va avea titlul: “Completarea și depunerea formularelor D200 și D201″

ANAF recomandă contribuabililor să analizeze înainte informaţiile puse deja la dispoziţie pe site-ul proprou, pe subiectul stabilit pentru această săptămână

Atenţie! În funcţie de numărul întrebărilor adresate şi de complexitatea acestora, răspunsul va fi comunicat pe loc sau ulterior, într-un timp cât mai scurt.

(P) Află informaţii despre toate obligaţiile fiscale ale anului 2015 şi descarcă formularele necesare din Calendarul fiscal Lege5! Lege5 este un soft de documentare legislativă disponibil în variantele Online, Desktop şi Mobile.

comentarii

Despre autor  ⁄ Elena Hogaş

Elena Hogaş este redactor la Legestart.ro. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

Fara comentarii

Scrie un comentariu