19 Februarie, 2018

Cum să lucrezi doar patru ore pe săptămână

Sunt convinsă că acest titlu poate părea o utopie pentru mulți dintre noi, în condițiile în care majoritatea persoanelor au un loc de muncă cu un program fix de lucru de opt ore, completat adeseori și cu ore suplimentare.

Deși pare imposibil, această idee curajoasă și neconvențională de a lucra doar patru ore pe săptămână îi aparține autorului american Timothy Ferris, care, în timp, a aplicat-o cu succes și în alte zone (nu doar cea profesională). 

Despre autor și strategiile folosite pentru a deprinde o  abilitate nouă într-un timp relativ scurt am mai vorbit pe Portal HR. Dacă articolul anterior făcea referire la o carte apărută în 2012, „The 4-Hour Chef”, astăzi vă recomand prima sa lucrare de referință considerată bestseller de multe publicații americane: The 4-Hour Workweek. Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich.

Antreprenor, speaker, scriitor și investitor american, la vârsta de 29 de ani Ferris a reușit performanța de a renunța la un program de lucru frustrant de aproximativ 14 ore pe zi, care îi aducea un venit lunar satisfăcător, pentru a dedica activității profesionale doar patru ore pe săptămână, cu același venit pe lună.

Indiferent că sunteți angajat, antreprenor sau profesioniști aflați în căutare de inspirație pentru a demara un nou business și a avea succes, s-ar putea să găsiți suficient de multe sfaturi utile în carte care să vă impulsioneze să acționați coerent într-o anumită direcție sau măcar să vă puneți unele întrebări.

» Citeşte articolul integral pe PortalHR.ro.

Un comentariu

  • Răspunde
    septembrie 1 2017

    E doar o iluzie pentru angajatii din Romania. Trebuie sa prestam si in mod direct sa contribuim cu drag si spor pentru bugetul de stat.

Scrie un comentariu