12 Noiembrie, 2019

Cum arată un candidat inteligent?

În goana după un job, de multe ori uităm de micile aspecte care ne pot afecta pozitiv sau negativ șansele de a obține un loc de muncă.

Dacă sunteți interesați să aflați cum ar trebui să tratați relația cu recrutorul astfel încât să vă creșteți șansele de a obține jobul dorit sau de a obține o recomandare, vă invităm să treceți în revistă sfaturile de mai jos.

1. Își exprimă candidatura printr-o scurtă descriere (2-3 propoziții) și un argument solid.

Ex.: Numele meu este Marian Ionescu. Am 20 de ani, locuiesc în Brașov și sunt sigur că un loc de muncă este potrivit pentru debutul meu în viața profesională având în vedere energia și puterea de muncă – calități care mă ajută și la facultate în obținerea unor rezultate pozitive.

Anexat găsiți candidatura pentru postul de operator import-export (nivel ridicat limbă engleză).

Doresc să candidez deoarece la facultate scriu des eseuri în limba engleză pe care obișnuiesc să le prezint la cursuri sau seminarii. Îmi place să scriu, să vorbesc și să citesc în engleză, cât și în română.

Îmi puteți spune, vă rog, care este pasul următor privind candidatura pe care tocmai v-am înaintat-o?

» Citeşte integral articolul pe CariereOnline.ro.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu