23 Aprilie, 2019

Cornel Olendraru (Dacia) – liderul care îşi apreciază oamenii mai mult decât meseria

Spune despre el ca este un “thinker”, un om căruia îi pasă şi consideră că în viaţă întâlnirile sunt fundamentale. Acele întâlniri cu oameni despre care nu credeai că există, care îţi dau încredere şi te ajută să iei măsura corectă a lumii.

Crede în calibrarea valorii din România cu cea din afară, în onestitate, în oameni, în puterea exemplului, în lucrul bine făcut şi în Uzina Vehicule, una dintre uzinele situate pe platforma industrială Dacia de la Mioveni, al cărei director executiv este din octombrie 2013.

El este Cornel Olendraru şi este unul dintre acei manageri care au o imagine clară despre ei şi despre lume.

Are patru copii, o soţie “foarte, foarte răbdătoare” şi, în materie de muzică şi filme, este eclectic. Îi plac doar “bucăţi” din muzica anilor ’70-’80, Pink Martini, Queen, Rolling Stones şi chiar Lady Gaga, a cărei voce l-a surprins. Înainte, se uita cu plăcere la filmele lui Federico Fellini, dar acum a trecut la filmele Disney pentru că nu mai este el cel care dictează în casă. Dar mărturiseşte: “Sunt foarte pozitive!”.

(…)

» Citeşte articolul integral pe CariereOnline.ro.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu