13 Decembrie, 2019

Consolidarea datelor asigură continuitate în afaceri

Bucureşti,12.09.2011: Agora Group a organizat joi prima Conferință de Tehnologie Agora din aceasta toamnă, evenimentul având tema Storage & Business Continuity.

În deschiderea evenimentului Yugo Neumorni, Director IT Vimetco și reprezentant CIO Council, a subliniat importanța dezvoltării unui plan de business continuity pentru orice tip de afacere. Managementul acestui plan nu se află doar în mâna specialiștilor în IT, ci trebuie însușit de către toate nivelele de management ale companiei, prin analiza factorilor de risc și a impactului asupra afacerii, dezvoltarea și testarea planului și updatarea periodică a acestuia. “Trebuie să fim conștienți de faptul că o corupere a datelor poate fi chiar mai dăunătoare decât un cutremur”.

Adrian Gheorghe, ESSN Storage Sales Specialist, HP Romania şi Cristian Mierlea, Business Unit Manager, IT Infrastructure Solutions, CRESCENDO, au prezentat soluțiile StorageWorks pentru Business Continuity și Availability. “Căderile de system neplanificate se datorează în proporție de 40% erorilor de operare, 40% erorilor de aplicație și doar 20% factorilor de mediu, surselor de alimentare sau altor dezastre nepredictibile”.

În continuare, Tamas Jung, CA Technologies Senior Consultant, Technical Sales, a declarat: „Virtualizarea a inovat în mod clar modul în care protejăm datele. Acest lucru facilitează costuri reduse de administrare și hardware pentru organizaţiile mici și întreprinderile mijlocii. Cu suport pentru Microsoft Hyper-V, VMware, şi Citrix XenServer, utilizatorii finali şi furnizorii de servicii CA ARCserve pot atinge acum o protecţie completă a întregii lor infrastructuri virtuale”.

Tudor Fulga, Oracle Sun, Storage&Server Product Manager, a prezentat facilitățile tehnologiilor de stocare Oracle ce asigură o integrare puternică cu Axiom 600. Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager D-Link Romania, a adus în discuție suporturile hardware pentru asigurarea unei stocări de date fără incidente. Puiu Leontescu, Technology Consultant Team Lead EMC2, a îndemnat participanții: “Consolidează-ţi datele cu noul EMC VNX!”, vorbind despre suitele de protecție VNX, SnapView și EMC Recover-Point.

În încheiere, Dan Antanoaie, Enterprise Business Manager Dell România, a precizat: “Viitorul stocării se află în eficientizarea proceselor. Managementul inteligent al datelor va transforma datele în elemente strategice ale business-ului”.

Evenimentul a fost promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Ziare.com, HIT.ro, Business24, Agora News, IT Trends și Digital Trends. Alți parteneri: CIO Council Softline International, INDACO Systems, Softline International, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferintele de Tehnologie Agora

Conferintele de Tehnologie Agora reprezinta o suita de manifestari menite a prezenta solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. Conferintele de Tehnologie Agora sunt organizate in Bucuresti si se adreseaza factorilor de decizie si directorilor IT din marile corporatii.

Detalii la www.agora.ro/conferinte.

Despre autor  ⁄ Ioana Popa

Ioana Popa este redactor la LegeStart din anul 2011. A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Fara comentarii

Scrie un comentariu