16 Decembrie, 2019

Conferinţă: Impactul fiscalităţii asupra mediului de afaceri

În data de 30 septembrie 2014, în Bucureşti va avea loc conferinţa “Impactul fiscalităţii asupra mediului de afaceri – ediţia a treia”.

Evenimentul este organizat de Legal Magazin, iar Indaco Systems este partener media.

Evenimentul îşi propune să genereze dezbateri utile între consultanţii fiscali, avocaţii specializaţi în drept fiscal şi directorii financiari din marile companii, pe de o parte, şi autorităţile competente, pe de altă parte, în vederea înţelegerii corecte şi rapide a modificărilor legislative din domeniul fiscal şi clarificării unor dificultăţi de implementare în practică a acestora, precizează organizatorii.

Temele de discuţie ce vor fi abordate la conferinţă sunt:

• elemente de noutate în proiectele legilor noilor Coduri Fiscal şi de Procedură Fiscală (impozitul pe profit, TVA etc.);

• efectele reducerii CAS de la 1 octombrie;

• măsuri privind îmbunătăţirea relaţiei contribuabililor cu organele fiscale;

• simplificarea procedurilor de administrare a creanţelor fiscale;

• efectele impozitului pe construcţii asupra marilor companii;

• cooperarea administrativă a organelor fiscale în vederea facilitării efectuării rapoartelor de expertiză în contenciosul fiscal;

• expertiza fiscală versus expertiza contabilă.

Printre speakeri se vor număra Ionelia Vişan, vicepreşedinte, Camera Consultanţilor Fiscali şi Mihaela Mitroi, liderul Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică, PwC Romania.

Conferinţa va avea loc la hotelul Marshal Garden (Sala Panoramic) din Bucureşti.

Mai multe informaţii despre eveniment găsiţi aici.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu