26 Septembrie, 2017

Concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor – rezultatele finale

Au fost afişate rezultatele finale ale concursului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţi de apel, tribunale, judecătorii şi parchetele de pe lângă acestea, anunţă Institutul Naţional al Magistraturii (INM).

Rezultatele finale ale concursului sunt accesibile AICI (judecători – fişier PDF) şi AICI (procurori – fişier PDF).

Potrivit sursei citate, au fost scoase la concurs 118 funcţii vacante de preşedinte şi vicepreşedinte la curţi de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii. Totodată, au fost scoase la concurs şi 99 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii.

După stabilirea candidaţilor care îndeplineau condiţiile de participare la concurs, aceştia au participat la testarea psihologică. Apoi, candidaţii şi-au susţinut proiectele referitoare la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere şi, la final, au participat la testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane.

Sursa: INM

Despre autor  ⁄ Alexandru Boiciuc

Alexandru Boiciuc redactează şi editează articole la LegeStart.ro. E licenţiat (specializarea jurnalism) al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi a mai lucrat în presă la ediţia online a ziarului ProSport. Contact: legestart(@)indaco(.)ro

Fara comentarii

Scrie un comentariu