21 August, 2017

Concurs pentru cele mai bune concluzii scrise depuse

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de la adoptarea primului Cod al muncii român, Legea meseriilor, creditului şi asigurărilor muncitoreşti din 1912, Clubul de Drept Social – Costel Gîlcă în parteneriat cu Revista de Drept Social va organiza la Biblioteca Națională Română, în data de 1 noiembrie 2012, GalaProfesioniștii dreptului muncii, în cadrul căreia se vor organiza diverse concursuri în domeniul dreptului muncii și se vor decerna premii pentru merite deosebite.

Concurs pentru cele mai bune concluzii scrise depuse

Concursul se adresează tuturor avocaţilor şi consilierilor juridici şi vizează selectarea celor mai bune concluzii scrise care au fost depuse într-un dosar vizând litigii de muncă.

Dorim să răsplătim public efortul pe care anual avocaţii şi consilierii juridici îl depun în formularea celor mai bune concluzii scrise în vederea apărării intereselor clienţilor/angajatorilor lor.

Participanţii vor trimite concluziile scrise, în format Word sau PDF, la adresa de e-mail concurs@costelgilca.ro, până la data de 15 octombrie 2012. Lucrările vor fi însoţite, în mod obligatoriu, de următoarele date:

- declaraţie că materialul a făcut obiectul concluziilor scrise (declaraţia este formală);

- nume şi prenume;

- date de identificare (pentru a putea fi contactat în cazul nominalizării);

- secţiunea la care se participă.

Important: Organizatorii vor păstra confidenţialitatea asupra persoanelor înscrise sau nominalizate, fiind anunţate doar persoanele câştigătoare.

Juriul este alcătuit din:

* Doctor Honoris Causa Șerban Beligrădeanu, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Lucian Blaga Sibiu

* Judecător Lucia Uță, Preşedinte Secţia a VII-a civilă şi pentru cauze privind conflictele de muncă şi asigurări sociale

* Av.drd. Costel  Gîlcă, SCPA Gîlcă și Vasiliu

* Sorin Pâslaru, redactor șef, Ziarul Financiar

Află mai multe detalii,intră aici.

Despre autor  ⁄ Ioana Popa

Ioana Popa este redactor la LegeStart din anul 2011. A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Fara comentarii

Scrie un comentariu