19 Ianuarie, 2018

Componente în echilibrul muncă-viaţă

M-am trezit la un moment dat că am un to-do list infernal, că este nevoie să cresc portofoliul de clienţi, că mi-aş dori să scriu o carte, că mi-aş dori să mă văd mai mult cu prietenii, că mi-aş dori să fiu mai organizată, să am mai mult timp pentru mine, să am mai mult timp pentru firmă etc.

Pare imposibil, însă, dacă reuseşti să găseşti un echilibru, poţi realiza toate aceste lucruri (şi chiar mai mult)! Aşa că îmi doresc să împartăşesc şi cu voi câteva lucruri care cred că ne ajută să obţinem acest echilibru pentru că, până la urmă, totul ţine de ce alegeri facem, de ce anume avem nevoie, de ce ne dorim şi de ce ne ajută să fim fericiţi.

SELF-MANAGEMENT

Auto-gestionarea poate fi o provocare, mai ales în privinţa a ceea ce înseamnă a avea un somn odihnitor şi suficient, a face exerciţii fizice şi a avea o nutriţie sănătoasă. Auto-managementul este recunoaşterea faptului că utilizarea eficientă a timpului în viaţa noastră este vitală, şi că resursele disponibile sunt finite. Aceasta înseamnă a deveni căpitanul propriilor noastre nave, deoarece nimeni nu vine la cârma vaporului nostru.

» Citeşte continuarea articolului scris de Dana Tudor pe LearningNetwork.ro.

Foto: Sxc.hu

Despre autor  ⁄ Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învăţării, sunt curioşi să îşi descopere limitele şi îşi doresc să obţină rezultate remarcabile în viaţa lor. Portalul (www.learningnetwork.ro) îţi oferă informaţii din industria de learning & development sub formă de ştiri, articole şi review-uri şi posibilitatea de a achiziţiona bilete la conferinţe şi cursuri deschise. Pe platforma online ai acces la calendarul evenimentelor de învăţare şi la catalogul furnizorilor. Learning Nework este locul unde găseşti idei aplicabile pentru: - alcătuirea curriculei de training şi intervenţii facilitate care răspund complet nevoilor organizaţiei tale; - optimizarea programelor de învăţare şi dezvoltare; - arhitectura şi/sau implementarea de conferinţe şi evenimente interne; - dezvoltarea de concepte şi programe customizate de learning & development.

Fara comentarii

Scrie un comentariu