18 Iulie, 2018

Comisia Europeană ar putea anunţa săptămâna viitoare deblocarea POS Transporturi

Anunţul deblocării programului Operaţional Sectorial Transporturi (POS-T) urmează să fie făcut în cursul săptămânii viitoare, conform spuselor comisarului european pentru politică regională, Johannes Hahn.

Comparativ cu situaţia cu care ne confruntam cu câteva luni în urmă, am reuşit să reducem la jumătate numărul de întreruperi ale programelor operaţionale sectoriale. Următorul program care va fi deblocat este programul de transport. Nu vă pot spune care este data exactă, pentru că trebuie să mai rezolvăm câteva formalităţi administrative, însă după ce le rezolvăm, consider că undeva săptămâna viitoare vom putea face anunţul final, a declarat Johannes Hahn la finalul unei întâlniri cu premierul Victor Ponta.

Comisarul a subliniat faptul că ţara noastră are datoria să profite de oportunitate pentru a accelera implementarea acestor proiecte şi a utiliza fondurile structurale.

Despre autor  ⁄ Alexandru Boiciuc

Alexandru Boiciuc redactează şi editează articole la LegeStart.ro. E licenţiat (specializarea jurnalism) al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi a mai lucrat în presă la ediţia online a ziarului ProSport. Contact: legestart(@)indaco(.)ro

Fara comentarii

Scrie un comentariu