21 Februarie, 2018

Ce obligaţii fiscale mai avem de rezolvat luna asta? 28 februarie este termenul-limită

În luna februarie mai sunt încă patru obligaţii fiscale de rezolvat, iar termenul-limită este în data de 28, potrivit Calendarului fiscal Lege5.

Pentru a afla ce contribuabili sunt vizaţi şi pentru a descărca declaraţii şi alte documente necesare, puteţi accesa Calendarul AICI.

Lista obligaţiilor cuprinde:

- Formularul 205 – Declaraţia informative privind impozitul reţinut la sursă, pe beneficiari de venit;

- Formularul 400 – Declaraţia informativă privind veniturile din economii obţinute din România de persoanele fizice rezidente în state membre ale Uniunii Europene, ţări terţe şi teritorii dependente sau asociate;

- Declaraţia informativă privind impozitul reţinut şi plătit pentru veniturile cu regim de reţinere la sursă / venituri scutite, pe beneficiari de venit nerezidenţi;

- Declaraţia anuală privind impozitul pe reprezentanţe.

——(P)——

În Lege5 Online, Calendarul fiscal poate fi personalizat în funcţie de domeniul de activitate în care lucraţi, însă există şi posibilitatea de a crea propriile calendare. Totodată, puteţi seta alerte pentru obligaţiile trecute în calendare.

Aflaţi mai multe despre Calendarul fiscal Lege5 de AICI.

cale28feb
Foto articol: Sxc.hu

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu