12 Noiembrie, 2019

Ce formulare fiscale avem de depus până la sfârşitul acestei zile?

10 februarie este termenul-limită pentru depunerea a patru formulare fiscale şi pentru efectuarea a două plăţi, potrivit Calendarului fiscal Lege5.

Pentru a afla ce contribuabili sunt vizaţi şi pentru a descărca declaraţii şi alte documente necesare, puteţi accesa Calendarul AICI.

Lista obligaţiilor cuprinde:

- Formularul 010 – Declaraţia de înregistrare fiscală/Declaraţia de menţiuni pentru persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică;

- Formularul 020
– Declaraţia de înregistrare fiscală/Declaraţia de menţiuni pentru persoanele fizice române;

- Formularul 070
– Declaraţia de înregistrare fiscală/Declaraţia de menţiuni pentru persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere;

- Formularul 096
– Declaraţia de menţiuni privind anularea înregistrării în scopuri de TVA, în vederea aplicării regimului de scutire prevăzut la art. 152 din Codul fiscal;

- Plata
taxei pentru serviciile de reclamă şi publicitate;

- Plata
taxei hoteliere şi depunerea declaraţiei-decont privind sumele încasate reprezentând taxa hotelieră.

Totodată, să nu uităm că 15 februarie este termenul-limită pentru completarea Declaraţiei intrastat pentru luna precedentă. Puteţi accesa declaraţia la adresa asta.

——(P)——

În Lege5 Online, Calendarul fiscal poate fi personalizat în funcţie de domeniul de activitate în care lucraţi, însă există şi posibilitatea de a crea propriile calendare. Totodată, puteţi seta alerte pentru obligaţiile trecute în calendare.

Aflaţi mai multe despre Calendarul fiscal Lege5 de AICI.

cal10feb14
Foto articol:
 Sxc.hu

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu