25 Septembrie, 2017

Câştigă “lozul cel mare”: pune mâna pe un job european!

O carieră în cadrul instituțiilor Uniunii Europene (UE) este visul multor români.

Pentru a afla cum poți depăși cu succes aceste acerbe competiții europene, care sunt etapele de preselecție și cum se aplică pentru posturile puse la bătaie, specialiștii Euroconcurs.ro, site de informare şi pregătire pentru joburile din instituţiile Uniunii Europene, vin în ajutor cu câteva sfaturi extrem de utile.

Poate că v-ați pus întrebarea de ce atâția oameni își doresc o carieră europeană și care sunt plusurile pe care aceasta le aduce vizavi de un loc de muncă în teritoriu, lăsând la o parte beneficiile financiare care, cu siguranță, sunt mult mai mari. 

O carieră în instituțiile Europene îți oferă un mediu de lucru internațional și posibilitatea de a călători foarte mult, dar și dezvoltarea de noi abilități profesionale și de învățare a limbilor străine. Se adaugă ca un plus și activarea într-un mediu format din echipe multiculturale și evident și un pachet atractiv de salariu și alte beneficii materiale, spune Mihaela Stroe, trainer al site-ului euroconcurs.ro.

» Citeşte continuarea articolului scris de Mirabela Stoica pe CariereOnline.ro.

Foto: StockVault.net

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu