25 Februarie, 2018

Bugetul schemei de ajutor de minimis pentru IMM-uri s-a epuizat în doar câteva minute!

Prima sesiune de depunere online a cererilor de acord pentru finanţare în cadrul schemei de ajutor de minimis pentru IMM-uri a durat doar câteva minute, potrivit unui anunţ al Ministerului Finanţelor Publice (MFP).

Sesiunea de depunere a început astăzi, la ora 08:30, şi a fost declarată închisă şase minute mai târziu. Asta deoarece finanţarea solicitată în acel interval, prin cererile înregistrate online, a atins nivelul maxim al bugetului anual alocat schemei (500 de milioane de lei).

În total, un număr de 644 de cereri de acord pentru finanţare au fost admise.

Lista cererilor de acord pentru finanţare care au fost înregistrate online este disponibilă AICI (format PDF).

Numai întreprinderile care au cereri de acord pentru finanţare înregistrate online pot depune sau transmite prin poştă sau alte servicii de curierat Cererea de acord pentru finanţare însoţită de documentele justificative, în perioada comunicată prin Recipisa de înregistrare online a Cererii de acord pentru finanţare, la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice, str. Apolodor, nr. 17, sector 5, Bucureşti, menţionându-se pe plic «Unitatea de implementare a schemei de ajutor de minimis», este precizat în anunţul MFP-ului.

Dacă în urma analizării cererilor se va constata că bugetul n-a fost epuizat în totalitate, ministerul va relua procedura de înregistrare online.

Sursa: MFP

Despre autor  ⁄ Alexandru Boiciuc

Alexandru Boiciuc redactează şi editează articole la LegeStart.ro. E licenţiat (specializarea jurnalism) al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi a mai lucrat în presă la ediţia online a ziarului ProSport. Contact: legestart(@)indaco(.)ro

Fara comentarii

Scrie un comentariu