21 August, 2019

A.R.R. a lansat aplicația pentru “Mersul Interjudețean al Autobuzelor”

Autoritatea Rutieră Română din cadrul Ministerului Transporturilor a anunțat lansarea unei aplicații pentru toate autobuzele interjudețene, Mersul interjudetean al autobuzelor.

Aplicația informatică a fost pusă la dispoziția publicului călător, pentru o perioadă de testare,  pe site-ul  mersulautobuzelor.arr.ro sau din pagina de web a instituției, arr.ro, se poate accesa prin secțiunea Mersul Interjudețean al Autobuzelor”.

Aplicația se adresează călătorilor care vor să circule între localități între județe diferite, pe anumite trasee. Conform programului, traseul poate fi planificat în funcție de zile, ore, distanțe și durata deplasării, după ce solicitantul completează câmpurile cu localitățile de plecare și respectiv, de destinație, dar și data călătoriei.

Proiectul a fost realizat, conform anunțului de presă postat pe pagina ARR, din sursele proprii ale autorității, “de către specialiști ai acestei instituții în baza datelor și informațiilor existente în aplicațiile de gestionare a programelor de transport administrate de aceasta”.

Autoritatea Rutieră Română asigură beneficiarii acestei aplicații de exactitatea datelor și informațiilor folosite, așteptând sugestii și recomandări, până la sfârșitul lunii octombrie, la adresele de mail publicate în comunicatul de presă.

O altă companie din subordinea ministerului Transporturilor, CFR Călători, a lansat, în urmă cu câțiva ani, aplicația Mersul Trenurilor, de unde se pot afla toate informațiile cu privire la rutele, orele de plecare și de sosire, precum și alte date privind trenurile Companiei  Căilor Ferate Române.

Sursa: arr.ro

comentarii

Despre autor  ⁄ Traian Dobre

Fara comentarii

Scrie un comentariu