Agenția Națională de Administrare Fiscală reamintește că termenul limită de depunere a notificării, prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura de restructurare a obligațiilor bugetare restante, este data de 30 septembrie 2020.

Se încadrează în această facilitate toţi contribuabilii care înregistrează oligaţii bugetare restante la data de 31.07.2020 şi care doresc să îşi restrctureze aceste obligaţii potrivit prevederilor cap 1 din OG nr. 6/2019.

Notificarea se face la Fisc până cel târziu pe 30 septembrie. După acest termen contribuabilii sunt decăzuţi din dreptul de a mai beneficia de restructurarea obligaţiilor bugetare

Contribuabilii care depun notificări până la data de 30 septembrie 2020 şi care îşi menţin intenţia de a beneficia de restructurarea obligaţiilor bugetare, pot depune cereri de restructurare a obligaţiilor până la data de 31 decembrie 2020, când trebuie să se adresese unui expert independent, în vederea întocmirii unui plan de restructurare şi a testului creditorului privat prudent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here