18 Martie, 2018

ANAF: Redistribuiri pe funcţii vacante şi concursuri de angajare

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) anunţă organizarea unei testări profesionale în vederea redistribuirii unor funcţionari pe funcţii vacante, dar şi două concursuri de angajare.

Testarea se organizează pentru selectarea funcţionarilor publici care vor fi redistribuiţi pe funcţii vacante la Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC). Iar cele două concursuri de angajare se organizează pentru ocuparea posturilor vacante de la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) şi de la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti (DGRFPB).

TESTAREA PENTRU FUNCŢIILE VACANTE LA DGAMC

Testarea profesională pentru selectarea funcţionarilor publici care vor fi redistribuiţi pe funcţiile vacante de la Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili va avea loc pe 7 februarie (ora 10:00) la sediul ANAF.

Dosarele de participare pot fi depuse până pe 3 februarie (ora 17:00) la sediul ANAF (str. Apolodor, nr. 17, sector 5, Bucureşti, camera 204, mezanin).

Posturile vacante sunt în număr de 40.

Informaţii suplimentare despre testare găsiţi aici.

CONCURSUL PENTRU POSTURILE VACANTE DE LA DGAF

Concursul pentru ocuparea celor 300 de posturi vacante de la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală va consta în trei etape: selecţia dosarelor, proba scrisă (1 martie) şi interviul.

Candidaţii îşi pot depune dosarele până pe 12 februarie la sediul din Piaţa Alba Iulia, nr.6, bloc I5, sector 3, Bucureşti, parter, sala de şedinţe. Dosarele se depun de luni până joi între orele 8:30 şi 17:00 şi vinerea între orele 8:30 şi 14:30.

Regulamentul de desfăşurare a concursului/examenului pentru ocuparea funcţiei publice specifice de inspector antifraudă în cadrul ANAF este accesibil în Lege5 Online.

Informaţii suplimentare despre participarea la concurs găsiţi aici.

ACTUALIZARE (24 feb): Rezultatele selecţiei dosarelor pot fi găsite în acest articol.

CONCURSUL PENTRU POSTURILE VACANTE DE LA DGRFPB

Concursul de recrutare pentru cele 83 de posturi vacante din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti va consta tot în trei etape: selecţia dosarelor, proba scrisă şi interviul.

Înscrierea în concurs se va face până pe 4 februarie (16:30), iar proba scrisă va avea loc pe 17, 18 şi 19 februarie la sediul DGRFPB (str. Prof. Dr. Dimitrie Gerota, nr. 13, sector 2, Bucureşti).

Dosarele de concurs se vor depune la sediul instituţiei, la Registratura generală a DGRFPB-ului.

Informaţii suplimentare despre concurs găsiţi aici.

Sursa: ANAF | Foto: Sxc.hu

Despre autor  ⁄ Alexandru Boiciuc

Alexandru Boiciuc redactează şi editează articole la LegeStart.ro. E licenţiat (specializarea jurnalism) al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi a mai lucrat în presă la ediţia online a ziarului ProSport. Contact: legestart(@)indaco(.)ro

Comentarii

Scrie un comentariu