22 Septembrie, 2019

Ai un şef de coşmar? Cum să te comporţi cu el ca să îţi faci jobul mai uşor

Mulți dintre noi s-au confruntat, la un moment dat sau altul, cu un șef care nu știa decât să critice și făcea tot ce-i stătea în putere să-ți transforme locul de muncă într-un iad.

Și dacă nu există nicio posibilitate că șeful să plece altundeva… nici tu nu ai motive să-ți dai demisia. Un manager care-ți poartă sâmbetele nu-i motiv suficient să-ți părăsești locul de muncă.

În loc să pleci, consideră-ți șeful dificil un trainer personal ce te învăță niște lecții pe care un șef competent niciodată nu ți le va da. Iată ce ai de învățat de la șeful tău de coșmar.

Fă-te indispensabil

Chiar dacă pare contraintuitiv să susții un șef rău să devină și mai de succes, nu ai nimic de câștigat dacă îl faci să pice prost în vreo situație sau mergi chiar „război” împotriva lui.

Dacă e atât de nepriceput precum bănuiești, își va săpa singur groapa. Să îl expui celorlalți ca fiind un incompetent nu-ți va aduce niciun beneficiu, ba chiar riști să-ți faci singur un deserviciu.

(…)

» Citeşte integral articolul pe CariereOnline.ro.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu