Casa Naţională de Pensii Publice a publicat pentru persoanele interesate care este modalitatea prin care se pot obţine informaţii privind cuantumul pensiei şi modalitatea de calcul.

Comunicatul cuprinde informații privind eliberarea buletinului de calcul şi a documentelor care cuprind informaţiile utilizate la stabilirea drepturilor de pensie: „persoanele interesate pot solicita caselor teritoriale de pensii – prin email – transmiterea buletinului de calcul şi a anexelor care conţin informaţiile cu privire la stabilirea dreptului de pensie”. ”

Formularul nou poate fi descărcat aici

Prin depunerea cererii prin intermediul email-ului persoanele interesate pot obţine informaţii privind:

– buletinul de calcul privind acordarea pensiei;

– date privitoare la activitatea în muncă;

– punctaje lunare;

– punctaje anuale;

– salarii medii pe baza cărora s-a calculat punctajul.

Începând cu data de 11 martie, înainte cu câteva zile de instituirea stării de urgenţă, Casa Naţională de Pensii Publice a suspendat activitatea cu publicul atât la sediul central, cât şi la sediile teritoriale din motive de siguranţă medicală legate de răspândirea coronavirusului.

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here