23 Iunie, 2017

VIDEO: Schimbarea permisului auto 2017. Acte necesare

Unul dintre cele mai citite şi căutate subiecte pe site-ul nostru îl constituie cel referitor la actele necesare pentru schimbarea permisului auto. În cazul în care aţi ratat materialul publicat în numărul anterior al Revistei Legestart, vă invităm să descoperiţi aici informaţii importante, actualizate pentru 2017. Desigur, am realizat şi un clip video publicat pe canalul nostru de Youtube, în care sunt sintetizate aspectele de bază şi pe care vă invităm să îl vizionaţi în continuare.

 

Când trebuie să îmi schimb permisul auto?

Există două situaţii în care informaţiile din acest material vă vor fi mai mult decât utile:

 • atunci când permisul auto urmează să îşi piardă valabilitatea/deja a expirat;
 • atunci când aveţi nevoie de un duplicat, întrucât aţi pierdut originalul, v-a fost furat, deteriorat sau v-aţi schimbat numele.

În oricare dintre aceste situaţii v-aţi afla, trebuie să ştiţi că eliberarea unui nou permis de conducere se face doar dacă prezentaţi o serie de documente, listă pe care ar fi indicat să o cunoaşteţi de dinainte, pentru a nu face mai multe drumuri decât este necesar.

Potrivit Ordinului MAI nr. 123/2013, cererea şi actele prezentate în continuare se depun personal de către titular la oricare serviciu public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor.

Excepţie fac persoanele care au domiciliul sau reşedinţa în România şi se află temporar în străinătate. În cazul acestora, cererea poate fi depusă prin mandatar, împuternicit prin procură specială autentificată de misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României. Procura poate fi autentificată şi de autorităţile străine, caz în care trebuie să îndeplinească condiţiile de supralegalizare prevăzute de lege sau să aibă aplicată apostila conform Convenţiei cu privire la suprimarea cerinţei supralegalizării actelor oficiale străine

De ce acte am nevoie pentru schimbarea permisului auto?

1. Cerere-tip

În mod normal, cererea se completează informatic la ghişeu și vi se înmânează pentru a o semna și pentru a completa informațiile privind fișa medicală și dovada plății contravalorii permisului de conducere.

2. Actul de identitate

Prezentaţi-l în original şi copie – originalul vi se va înapoia după confruntarea copiei cu acesta. În cazul cererilor depuse prin mandatar (vă aflaţi temporar în străinătate şi împuterniciţi altă persoană să vă schimbe permisul), este necesară doar copia după actul dumneavoastră de identitate + procura specială şi actul de identitate al mandatarului, în original şi copie.

3. Dovada plăţii taxei aferente

Taxa aferentă eliberării permisului de conducere este în valoare de 68 de lei.

4. Fişa medicală*

Documentul emis de o unitate medicală autorizată, din care rezultă că sunteţi apţi medical să conduceţi autovehicule din categoria pentru care solicitaţi eliberarea permisului de conducere trebuie adus NUMAI pentru permise cu o nouă valabilitate (adică doar pentru înlocuirea celui expirat, nu şi pentru eliberarea duplicatului, în cazul pierderii, deteriorării, furtului ori schimbării numelui).

5. Permisul de conducere*

Evident, este vorba despre situaţiile în care acesta se mai află la dumneavoastă, nu despre cele care presupun furtul ori pierderea lui.

6.  Două fotografii color recente, în format 35 x 38,5 mm*

Sunt necesare DOAR DACĂ trimiteţi prin mandatar sau dacă depuneţi cererea la alt serviciu public comunitar decât cel de la domiciliu.

Atenţie! Conducerea unui autovehicul cu permis auto a cărui valabilitate a expirat se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a III a de sancţiuni, de la 6 la 8 puncte-amendă, respectiv de la 870 până la 1160 de lei.

comentarii

Despre autor  ⁄ Elena Hogaş

Elena Hogaş este redactor la Legestart.ro. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

Comentarii

 • Răspunde
  februarie 28 2017

  Taxa pentru permis nu a fost eliminata? Am citi pe net ca de la 1 februarie a fost eliminata dar nu specifica daca a fost eliminata pentru preschimbarea permisului. Ma puteti lamuri cu acesta problema? Multumesc.

  • Răspunde
   Elena Hogaş Autor
   martie 1 2017

   Buna ziua,
   De la 1 februarie a fost eliminata taxa de examinare pentru obtinerea permisului auto, nu cea de preschimbare.

   • Răspunde
    Mihai Vasile
    aprilie 20 2017

    Buna ziua in 2007 am luat atestatul pentru moped dupa care am dat pentru categoria b si am pierdut recent acte cum le pot reface faza e ca nu sunt in tara sunt in germania ma puteti indruma ce pot face .multumesc

  • Răspunde
   Cosmin
   martie 21 2017

   doresc sa sa stiu daca fisa tip A B penru profesionisti este valibila in cazul preschimbarii permisului (daca aceasta este valabila)

 • Răspunde
  Anca
  martie 2 2017

  Buna ziua.Inainte sa ma pierd in marea de informatii de pe net,va intreb pe dvs ca sunteti in cunostinta de cauza.Daca permisul este pierdut,trebuie adusa foaie de la sectia de politie ca fiind decalar pierdut?? Si mai trebuie fisa medicala? Multumesc mult

  • Răspunde
   Elena Hogaş Autor
   martie 3 2017

   Buna ziua,
   Potrivit Ordinului MAI nr. 123/2013, fisa medicala trebuie adusa NUMAI pentru permise cu o nouă valabilitate (adică doar pentru înlocuirea celui expirat, nu şi pentru eliberarea duplicatului – pierdere, deteriorare, furt sau schimbarea numelui).
   In momentul in care veti completa cererea-tip de schimbare a permisului (la serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor), aveti o sectiune in care declarati pe propria raspundere ca permisul a fost pierdut/furat/retinut.

 • Răspunde
  Alina
  martie 3 2017

  Buna ziua,
  Este obligatoriu sa-ti schimbi permisul la schimbarea numelui dupa casatorie? Multumesc.

  • Răspunde
   Elena Hogaş Autor
   martie 3 2017

   Buna ziua,
   Da, trebuie sa mergeti sa va schimbati permisul in cazul schimbarii numelui dupa casatorie.

   • Răspunde
    Oana
    aprilie 3 2017

    Buna…ce acte trebuie pt schimbarea permisului in urma schimbarii numelui de familie?

 • Răspunde
  dan
  martie 4 2017

  Buna ziua,
  se poate schimba permisul de tip vechi (roz,cu 2 pagini),la fel ca cel actual ?

  • Răspunde
   dan
   martie 12 2017

   buna ziua,
   am pus si eu o intrebare ,acum 8 zile.E chiar asa greu de dat un raspuns cu “da” sau “nu” ?

  • Răspunde
   Elena Hogaş Autor
   martie 13 2017

   Buna ziua, Ordinul MAI nr. 123/2013, din care sunt extrase reglementarile prezentate in acest articol, se aplica cu titlu general, fara a se mentiona in actul normativ proceduri diferite in functie de vechimea/modelul permisului.

 • Răspunde
  elena
  martie 9 2017

  Taxa de 68 de lei unde se plateste?

  • Răspunde
   Elena Hogaş Autor
   martie 10 2017

   Buna ziua,
   Potrivit OUG nr. 41/2016, plata taxei pentru permisul auto se poate face in numerar (la casieria unitatii Trezoreriei Statului, la ghiseul serviciului publice comunitare regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor din orasul dvs.) sau online in sistem internet banking, prin virament catre contul unic deschis de prefectura, cont ce ar trebui afisat pe pagina web a acestei institutii. De exemplu, pentru Bucuresti, gasiti pe pagina de internet a institutiei contul pentru plata online si alte informatii de ajutor – http://www.prefecturabucuresti.ro/?d=serviciu_permise&p=taxe_permise. Pentru alte orase, cautati pe internet pagina prefecturii respective, care ar trebui sa contina acelasi tip de informatii.

 • Răspunde
  Doina
  martie 10 2017

  Buna ziua .am si eu o intrebare daca ma casatoresc .am.vazut trebuie schimbat permisul …dar mai fac din nou analizele oftalmologie.etc? Mai dau iar banii?

  • Răspunde
   Elena Hogaş Autor
   martie 10 2017

   Potrivit Ordinului MAI nr. 123/2013, este necesar documentul emis de o unitate medicală autorizată, numai în cazul permisului de conducere cu o nouă valabilitate administrativă, înainte sau după data expirării acestuia (art. 3, alin. 1, lit. d). Din interepretarea actului normativ, se intelege ca fisa medicala (implicit analizele aferente) nu este solicitata la schimbarea permisului in cazul schimbarii numelui, atat timp cat termenul de valabilitate al noului permis va fi acelasi cu cel al permisului anterior. Va recomand sa solicitati informatii suplimentare in acest sens la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din orasul dvs.

 • Răspunde
  Claudia
  martie 13 2017

  Buna seara!Taxa de 68 lei poate fi platita si la CEC? M-am programat online la Pipera si m-au programat la ora 19:50 si nu stiu daca mai pot plati acolo la ora aia!Mi-e sa nu raman cu taxa neplatita si sa ma cheme in alta zi!

 • Răspunde
  Simona
  martie 16 2017

  Buna ziua,

  Cat timp sunt valabile analizele medicale pt preschimbare permis? 6 luni sau 1 an?

  • Răspunde
   El
   martie 16 2017

   Analizele medicale pentru preschimbare permis de conducere, sunt valabile 1an

 • Răspunde
  Cristi
  martie 18 2017

  Buna ziua
  Pe fisa medicala facuta in vederea preschimbarii permisului care urmeaza sa expire, figureaza datele din cartea de identitate actuala, pe care urmeaza sa o schimb zilele acestea intrucat mi-am schimbat domiciliul. Cand merg sa depun actele pentru permis va fi o problema ca nu vor corespunde datele din noua carte de identitate cu cele de pe fisa medicala?
  Multumesc

  • Răspunde
   Elena Hogaş Autor
   martie 20 2017

   Bună ziua,
   Este o situaţie specială şi singulară pe care vă recomand să o clarificaţi printr-o întrebare prealabilă la serviciul public comunitar unde urmează să mergeţi pentru schimbarea permisului. În mod normal, nu ar trebui să fie afectată valabilitatea fişei medicale.

 • Răspunde
  erika
  martie 19 2017

  in cazul in care permisul este expirat de mai mult de 15 ani pot schimba permisul sau trebuie sa dau examen din nou

  • Răspunde
   Elena Hogaş Autor
   martie 20 2017

   Eliberarea unui permis cu o nouă valabilitate administrativă sau a unui duplicat se face fără susţinerea unui nou examen auto.

 • Răspunde
  Liviu
  martie 19 2017

  Cu cat timp inainte de expirare trebuie sa depun actele?

  • Răspunde
   Elena Hogaş Autor
   martie 20 2017

   În Ordinul MAI nr. 123/2013 privind condiţiile de eliberare a permisului nou/ duplicatului, nu este precizat un termen pe care trebuie să îl respectaţi, DAR dacă nu îl schimbaţi în timp util şi conduceţi cu un permis expirat, riscaţi de la 6 la 8 puncte de amendă. Aşadar, dacă doriţi să conduceţi „neîntrerupt” , schimbaţi-l înainte de expirare.

 • Răspunde
  Mihai
  martie 20 2017

  daca permisul meu e valabil pana pe 14.08.2017 mai este necesara fisa medicala?

 • Răspunde
  Alexandru
  martie 22 2017

  Buna ziua!

  Imi expira permisul pe 14 Aprilie 2017. Am domiciliu stabil in Constanta. Deoarece nu pot ajunge in localitatea de domiciliu pana la data respectiva (lucrez in strainatate), pot solicita preschimbarea/reinnoirea permisului in Rm. Valcea sau in orice alta localitate diferita de cea de domiciliu?

  Va multumesc respectuos si anticipat pentru raspuns!

 • Răspunde
  Virgo
  martie 22 2017

  NU mai este necesara CEREREA.
  Singurele documente necesare sunt:
  1. CI;
  2. Permis vechi/de schimbat;
  3. Dovada plata 68 ron (Posta fiind ce mai fezabila cu comision 5 lei; CEC nu se mai accepta; internet banking sau OP cu probleme fiindca se va verifica in cateva zile daca ati platit;
  4. Fisa medicala de la un centru acreditat.

  La pct. 4, trebuie stiut ca preturile varisza de la 150 la 210 ron.

  UPDATE FACUT PE 22.03.2017

 • Răspunde
  Bogdan
  martie 24 2017

  Buna ziua, in Septembrie 2017 imi va expira permisul auto. Eu locuies in strainatate insa o sa ajung in concediu in luna Mai, pot sa imi schimb permisul atunci sau este prea devreme :) ? Multumesc!

 • Răspunde
  Silviu
  martie 29 2017

  Bună ziua.
  Duplicatul eliberat în cazul pierderii sau furtului va avea aceiași valabilitate ca și permisul pierdut sau se modifică valabilitatea din nou la 10 ani ?

 • Răspunde
  MARIA
  aprilie 2 2017

  IN LUNA IUNIE IMI EXPIRA PERMISUL VA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE TOTI PASII .MULTUMESC FRUMOS!

 • Răspunde
  aprilie 11 2017

  Buna seara!
  Va rog frumos, doua lamuriri, daca se poate:
  1. Permisul imi expira peste circa 11 luni. Dar doresc sa-l innoiesc acum (dupa sarbatori), pentru ca si parintii mei si-l reinnoiesc. Deci sa mergem toti 3 peste tot unde este necesar. Credeti ca voi intampina refuz la Politie, pentru ca mai este destul de mult timp pana la expirare?
  2. As dori sa-mi fac in particular poza, pentru a iesi mai reusita (in costum). Apoi sa merg cu ea (sau cu ele, ca se cer 2) la Politie. Ma refer la sediul Politiei de la mine din oras, nu imi preschimb permisul aflandu-ma “in deplasare”. Cei de la Politie sunt obligati sa-mi accepte cele 2 poze cu care vin sau nu (caz in care imi vor face ei acolo o poza in graba)?
  Multumesc mult!

 • Răspunde
  Marinela
  aprilie 14 2017

  Buna seara!
  La cat timp dupa schimbarea CI dupa casatorie trebuie schimbat si permisul de conducere? Exista vreun termen limita? Se poate primi amenda daca am CI pe numele nou si permisul pe numele vechi? Mentionez ca este in termen de valabilitate iar CI a fost schimbata in ianuarie. Multumesc!

 • Răspunde
  aprilie 18 2017

  Se poate plăti taxa de 68ron preschimbare permis la ghișeele D.R.P.C.I.V. ?

 • Răspunde
  Corina
  aprilie 19 2017

  Dupa depunerea actelor in cat timp se elibereaza permisul ?

 • Răspunde
  Carmen
  aprilie 19 2017

  Cristos a înviat! Am o nelămurire pe care nu reusesc sa o deslusesc exact in marea de informatii de pe net.Am permisul expirat de 3 ani..As putea cere eliberarea unui nou permis prin mail sau doar personal la ghisesu? Si ce socumente sunt necesare?Multumesc.

 • Răspunde
  Mihaela
  aprilie 19 2017

  Bună ziua!
  Am permisul expirat în decembrie 2015 și acum vreau sa mi-l reînnoiesc. Pot fi pusă sa plătesc amenda ? Precizez ca nu am condus niciodata.
  Va mulțumesc !

 • Răspunde
  Doina
  aprilie 20 2017

  Permisul meu expira in luna octombrie 2017. Daca merg acum, in lunile aprilie-mai, sa-l preschimb mai am nevoie de fisa medicala??? Multumesc!

 • Răspunde
  Nicoleta
  aprilie 21 2017

  Daca permisul meu expira pe 16 mai 2017dar eu mi-am schimbat adresa si trebuie sa schimb si permisul. Mai este necesara fisa medicala daca schimb permisul acum pe motiv de schimbare adresa?va mulțumesc

 • Răspunde
  Mihai
  aprilie 24 2017

  Buna ziua,
  Daca depun documentele inainte de expirarea permisului de conducere,mai sunt necesare
  analizele medicale ?

 • Răspunde
  Bianca
  aprilie 25 2017

  Dacă permisul meu categ.AM, B1, B expiră la data de 15 iunie 2017 și categ.D1 expiră la data de 10 mai 2022,se prelungește automat până în 2022?

 • Răspunde
  Florica
  aprilie 25 2017

  Buna ziua,
  Tatalui meu ii expira permisul in august 2017 si el va implini 83 de ani in octombrie.
  I se mai poate preschimba permisul la aceasta varsta? (presupunand ca analizele medicale sunt OK). Este stipulat pe undeva vreo limita de varsta pentru permis auto?
  Multumesc!

 • Răspunde
  Ella
  mai 5 2017

  Buna ziua! Am permisul din anul 1989, categoriile B,C,E, timp in care nu am condus si nu am preschibat permisul. Intrebarea mea este daca pentru preschimbare este nevoie de un nou examen sau doar actele enumerate mai sus? si a doua intrebare: pot renunta la categoriile C si E?

 • Răspunde
  Lucian
  mai 5 2017

  La IPJ PRAHOVA – sediul de pe strada Vasile Lupu din Ploiesti, este o situatie de cosmar; pentru a avea acces in cladirea unde se afla birourile pentru deservirea publicului, trebuie sa te inscrii in prealabil pe liste de ordine aflate la intrare, unde sute de oameni asteapta in umilinta degradanta sa le vina randul sa intre, daca au noroc, in acea zi. Capacitatea de procesare a documentelor de catre personalul de deservire fiind limitata la mult mai putin decat puhoiul de solicitanti de-afara, riscul de a fi pierdut ziua este foarte mare… Ca este vorba de permise sau certificate de inmatriculare, situatia este identica. Dezinteresul autoritatilor fata de aceasta situatie este vizibil si sfidator la adresa tuturor celor care rabda cu stoicism si se calca in picioare pentru a fi in legalitate. Se cere respectarea legii insa nu se creeaza conditiile si cadrul optim si civilizat ca acest lucru sa se intample. Este rusinos pentru o tara europeana din secolul XXI. Poate aude cineva caruia, intr-adevar, ii pasa…!

 • Răspunde
  Vasile
  mai 5 2017

  Buna seara eu am luat cat b in 2004 și în 2011 am luat c,ce pe spate nu scrie data expirării dar valabilitatea este până în 2021 in Germania nu-mi da voie nb sa lucrez pe camion menționând că nu este valabil au spus că c,ce este valabil numai 5 ani daca cineva știe sau este in aceeași situație va rog sa .a ajute

 • Răspunde
  Vasile
  mai 5 2017

  Va rog să mă ajutați că am pierdut un loc de munca

 • Răspunde
  Ciprian
  mai 8 2017

  Buna ziua! locuiesc in alt județ decât cel pe care am adresa in buletin. Pentru prelungirea valabilitătii permisului de conducere este de ajuns o viza de flotant pe adresa actuala pentru a nu ma deplasa la adresa de origine?

 • Răspunde
  Mihaela
  mai 16 2017

  Buna ziua !
  Tatal meu implineste peste un an varsta de 70 ani . Trebuie sa isi schimbe permisul chiar daca acesta nu expira ? Este un prag de varsta la care trebuie sa schimbi permisul sau trebuie efectuate vizite medicale ?
  Multumesc .

 • Răspunde
  Mihai
  mai 17 2017

  Bună ziua ! Am observat cu stupoare ca la rezervare on-line calendarul e ocupat pana la sfârșitul lunii iunie deși permisul îmi expira la sfarsitul lunii mai…ce se poate face în acest caz…!?

 • Răspunde
  Vasilica
  mai 17 2017

  Buna ziua eu si sotul meu locuim in danemarca si in luna martie ni sa furat masina cu tot cu portofelul sotului unde avea actele de romania si permisul .A fost la ambasada i sa dat un document in care sa poata calatori pana in Romania .Ajuns in Romania si.a facut buletinul si a fost si la Serviciul de Permise si inmatriculari Iasi pentru asi face altul insa cei de la Informatii iau spus ca ii trebuie programare altfel nu il poate ajuta iar programarile se fac cu 2 luni inainte acum el trebuie sa vina de urgenta inapoi la munk ca risca sa isi piarda locul de munca pentru ca a stat 2 saptamani sa isi faca buletinul .cum ar putea rezolva problema cu permisul ??Multumesc

 • Răspunde
  Alexandra
  mai 19 2017

  Bună seara, după schimbarea numelui, nu mai pot conduce pana nu voi schimba permisul ? Se primește amenda în caz contrar?

 • Răspunde
  Ionut Daniel
  mai 25 2017

  Buna ziua,

  In Iunie 2017 imi va expira permisul de conducere pentru categoria B.
  In 2007, avand resedinta in Spania, la expirarea permisului (original emis in 1997), autoritatile spaniole mi-au emis un nou permis de conducere. Cel care expira acum este permisul emis de autoritatile spaniole.
  La reinnoirea permisului imi vor cere traducere dupa acest act sau este suficient faptul ca figurez in baza de date cu un permis valid?
  In cazul in care este nevoie de traducerea permisului spaniol, ar fi mai bine sa-l declar pierdut?

  Cu stima.

 • Răspunde
  TANASE
  mai 26 2017

  PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP LOCOMOTOR CU MASINA ADAPTATA UNDE POT FACE FISA MEDICALA PENTRU
  PRESCHIMBARE PERMIS AUTO. SUNT DIN SIGHISOARA – MURES. O CLINICA AUTORIZATA

 • Răspunde
  Lidia
  mai 30 2017

  Buna ziua. Stiti cumva daca se poate undeva contesta fisa medicala? Este ridicola de-a dreptul. Se cer consultatii interne, VDRL, chirurgie, obstetrica ginecologie… :) ). Stiu ca nu se fac, se iau doar banii ptr aceste consultatii, Dar totusi, cred ca ar fi cazul sa schimbam ceva. Medicul de familie, un consult oftalmologic si eventual cardiologic ar fi suficient. Stiti cumva unde am putea veni cu aceste propuneri? Daca tot ne civilizam si noi… Multumesc.

 • Răspunde
  Cristi
  iunie 1 2017

  Cu cat timp inainte de expirare se poate reînnoi permisul auto. Dacă îmi expira în 3 luni pot sa îl reînnoiesc de pe acum?

 • Răspunde
  Bogdan
  iunie 4 2017

  Buna ziua, daca imi expira valabilitatea permisului de conducere, mai este necesar sa fac testul psihologic? Mersi

 • Răspunde
  Marian
  iunie 11 2017

  Daca am primit amenda pt permis expirat si acum imi fac altul…trebuie sa platesc amenda inainte?

  • Răspunde
   Eugen
   iunie 13 2017

   Nu e musai sa platesti amenda inainte dar … nu vei scapa de plata ei. Tot va trebui sa o platesti odata … Si daca n-ai platit-o in 48 de ore redusa la jumate … vei fi nevoit sa o platesti intreaga !!!

 • Răspunde
  ion
  iunie 12 2017

  Am permisul expirat si vin in tara sa depun documentele pentru preschimbare, dar am nevoie de el imediat deoarece in doua zile de la depunerea documentelor vreau sa plec in vacanta in Grecia. Credeti ca e posibil?

 • Răspunde
  Eugen
  iunie 13 2017

  DA.

 • Răspunde
  Daniel
  iunie 13 2017

  Buna ziua ,
  M-au programat tocmai pe 31 iulie pt depunere acte preschimbare permis …….Despre ce cerere tip e vorba …..ca nu o gasesc .

  Cu respect ,
  Daniel

 • Răspunde
  Dan
  iunie 14 2017

  Buna ziua…se mai face fisa medicala chiar daca nu a expirat permisul de conducere? vreau sa il schimb pentru ca mi-am schimbat numele. Multumesc!

 • Răspunde
  Ionut
  iunie 15 2017

  Buna ziua! Eu am permis categ. B din 1999, l-am schimbat o data in 2009, in 2019 trebuie sa-l presschimb a doua oara, intre timp in 2016 am obtinut categ. C si C+E, cum precedez in 2019 ca anul trecut am vazut ca nu a reanoit automat categ. B, problema este ca eu am obtinut atestatul si cardul tahograf pe acest permis, mie mi se parea normal ca o data facuta fisa medicala pt C. si E. sa prelungeasca automat si pt. B, d- voastra cum vedeti lucrurile?! Multumescx

 • Răspunde
  Camelia
  iunie 18 2017

  Buna seara ! As dori sa va intreb daca permisul meu se expira in octombrie si eu faca viza medicala in alt oras pot sa schimb permisul in orasul in care voi locui apoi ,adica altul decat cel in care efectuez medicalul?
  Va multumesc.

 • Răspunde
  Alexandra
  iunie 22 2017

  Buna ziua!anul acesta mi-am schimbat numele ,am inteles ca trebuie schimbat si permisul,permisul expira la anul! cand il schimb valabilitatea lui este tot pana la anul sau 10ani?multumesc

Scrie un comentariu